Dit is het strenge dieet van André Hazes

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eerst bestond het eetpatroon van André Hazes vooral uit veel bier, veel snacks en ander ongezond eten en maar weinig avondmaaltijden die in alle rust met het gezin gegeten werden. Sinds een paar maanden heeft de zanger het roer flink omgegooid. Hij deelt met al zijn volgers wat hij ‘s avonds eet. 

Twee maanden hetzelfde

André is breder dan ooit, is niet uit de sportschool weg te slaan en voelt zich bovendien een stuk fitter dan voor zijn nieuwe eet- en sportschema. Op Instagram Stories deelt hij zijn geheim: ,,400 gram spinazie, 400 gram kip en 500 gram aardappels. Al twee maanden. Elke avond”, schrijft hij. 

Hoewel dat een beetje saai klinkt, elke avond hetzelfde eten, werpt het wel z’n vruchten af. ,,Ik wil de beste versie van mezelf worden, als man, als vader. Ik drink geen alcohol meer, sport twee keer per dag. Ik ben nu veel meer betrokken bij het leven van mijn zoon, want ik was altijd weg, of lag nog te slapen omdat ik zo laat thuis was”, vertelde de zanger eerder. ,,Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden.”

Volhouden

Het is te hopen voor Monique, zoontje André en natuurlijk de zanger zelf dat hij deze manier van leven lang volhoudt. Twee zomers geleden nam hij op doktersadvies rust en maakte hij zijn agenda leeg. Heel even leek hij op te knappen en leek de relatie tussen hem en Monique te zijn verbeterd, maar al snel kon hij het nachtleven en het optreden niet meer weerstaan en viel hij terug in oude patronen. 

Tags

ANDRÉ HAZESDIEETGEZONDSPORTENZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck