DIT is hoe Joost Prinsen de liefde vond bij Noraly Beyer

Joost Prinsen
Door: DitjesDatjes
25-06-2021

Twee mensen op leeftijd die het geluk bij elkaar gevonden hebben: Joost Prinsen heeft de liefde gevonden bij oud-nieuwslezeres Noraly Beyer. En alles begon met een briefje…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Lieve prins’

De 79-jarige Prinsen verloor begin 2020 zijn vrouw na bijna vijftig jaar huwelijk. Na zoveel jaren een nieuw leven beginnen en dat ook nog op deze leeftijd is niet makkelijk. Maar het is de acteur gelukt: hij is nu dolgelukkig met Noraly Beyer.

De twee hebben ooit samengewerkt en hij nodigde haar uit voor een kop koffie, vertelt Prinsen in een interview met de Volkskrant. Maar afspreken ging niet van een leien dakje, want hij kreeg corona.

Beyer stuurde hem een hartverwarmend briefje om hem te steunen: ,,Lieve prins, ik stuur je een bosi en een brasa om verder te genezen.”

‘Onhandig zitten zoenen’

Toen de acteur weer beter was, nodigde hij haar uit voor een lunch bij hem thuis. ,,Daar hebben we toen aan de keukentafel een beetje onhandig zitten zoenen als kinderen van 16 in een portiek”, vertelt de verliefde Prinsen. De volgende keer dat hij haar uitnodigde voor het eten, vroeg hij haar een tandenborstel mee te nemen. ,,Die was rood”, voegt hij daaraan toe.

Schuldgevoelens

Zij hebben nu een lat-relatie. In het begin vond hij het lastig vanwege schuldgevoelens tegenover zijn overleden vrouw Emma. ,,Zoals Kitty Courbois zei: schuldgevoelens zijn op de hoek van iedere straat gratis te krijgen. Frank Lammers, die dol was op Emma, zei tegen me: Ja Joost, Emma zou vast gewild hebben dat je voor de rest van je leven gaat zitten griepen in de hoek van je bank.” En die opmerking hielp Prins om deze mooie liefde een kans te geven.

BuzzE

Meer DenD