DIT is waarom Art Rooijakkers zijn scheiding geheim hield

Art Rooijakkers hield scheiding geheim
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Art Rooijakkers is niet degene geweest die de knoop heeft doorgehakt om uit elkaar te gaan, maar Andrea. Sinds enkele maanden woont hij weer alleen en probeerde de breuk stil te houden. Waarom?

Waarom hield hij het stil?

Onlangs is naar buiten gekomen dat Art Rooijakkers in scheiding ligt met Andrea. En hoewel Art al meerdere keren twijfelde aan zijn gevoel voor haar, was zíj degene die de knoop heeft doorgehakt.

,,Het is voor een vrouw natuurlijk niet leuk om steeds te moeten horen dat je man twijfelt of je wel de leukste bent”, aldus een vriend van het stel in weekblad Weekend. ,,Hoe pijnlijk ook, maar ze heeft voor zichzelf gekozen.”

Art woont sinds enkele maanden weer alleen in het appartement waar hij samen met Andrea woonde. Sinds haar vertrek heeft hij de breuk stil proberen te houden, maar waarom?

Hoop of B&B Vol Liefde?

Het lijkt erop dat Art nog steeds hoop had dat het nog goed zou komen met Andrea. ,,Zolang een scheiding nog niet bekend is bij de hele wereld, is het makkelijk om heel stilletjes weer bij elkaar te komen.” Volgens de vriend was het de reden waarom Art de scheiding nog niet bekend wilde maken.

Maar er wordt ook beweerd dat het te maken heeft met het programma B&B Vol Liefde. Als presentator deed Art verschillende interviews rond het programma. Volgens een bekende zou Art bang geweest zijn dat wanneer de breuk bekend zou zijn, de vragen vooral over zijn eigen liefdesleven zouden gaan.

Tags

Art RooijakkersBreukScheiding

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie