DIT is waarom Bibi Waylon niet uit huis zet

Bibi heeft geen eigen geld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat het overspel van Waylon aan het licht kwam, bleek al snel dat Bibi hem alweer vergeven heeft. Het wekte een hoop verbazing. De twee hebben weliswaar twee kinderen, maar wáárom zet Bibi Waylon het huis niet uit? Daar blijkt een simpele verklaring voor te zijn: dat kan ze namelijk niet…

Heel Nederland was in shock toen naar buiten kwam dat Waylon zijn vriendin Bibi bedrogen heeft. Waylon ging al snel met de billen bloot en deelde een emotioneel bericht op Instagram waarin hij liet weten dat het hem enorm spijt.

,,Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi”, begon Waylon zijn spijtbetuiging op Instagram. ,,Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

Van wie is het huis?

Maar al snel bleek Bibi meer vergevingsgezind te zijn dan iedereen had verwacht, want nog geen week later had Waylon het bericht alweer verwijderd. ,,We gaan het met elkaar oplossen”, zei Waylon vervolgens in een interview met RTL Boulevard.

Terwijl velen niet kunnen begrijpen waarom Bibi Waylon niet uit huis zet, blijkt daar een simpele verklaring voor te zijn. Want van wie is het prachtige huis eigenlijk waarin ze samenwonen?

Geen andere plek

Volgens weekblad Weekend is hun witte vrijstaande villa in Hilversum alleen eigendom van Waylon. Hij legde er in 2018 1,55 miljoen euro voor neer, met een hypotheek van 2 miljoen. Bibi kán hem dus helemaal niet uit huis zetten.

Overigens heeft Bibi zelf geen andere plek om naartoe te gaan, want haar verhuurappartement in Den Haag, dat zij eerder dit jaar kocht, wordt op dit moment verbouwd. Bovendien zou ze dan haar luxeleventje moeten loslaten, iets wat ze ongetwijfeld niet wil.

Zó rijk is Waylon

Het vermogen van Waylon is de laatste jaren enorm gegroeid. Het vermogen van zijn financiële holding Waymore B.V. ging van 1,1 miljoen in 2018 naar 1,4 miljoen in 2019. In 2020 steeg het zelfs naar 1,7 miljoen, zo meldt Weekend. Daarnaast is hij in 2016, 2017 en 2019 één van de coaches geweest in It Takes 2 en was hij in 2016 coach in The Voice Of Holland, wat hem ook een hoop heeft opgeleverd.

Met zijn boekingen in het land gaat het nóg harder. Een optreden van een halfuur kost maar liefst 14.950 euro.

[poll id=”70″]

Tags

BEDROGBEDROGENBIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck