Dit is waarom Kim-Lian van der Meij bedankte voor het diner met ons koningspaar

Dit is waarom Kim-Lian van der Meij bedankte voor het diner met ons koningspaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren de afgelopen dagen in Zweden voor een staatsbezoek. Het koningspaar bezocht diverse locaties in Stockholm en Göteborg en het bezoek begon met een staatsbanket. Ook presentatrice Kim-Lian van der Meij werd daarvoor uitgenodigd, maar ze besloot om af te zien van het diner. Aan RTL Boulevard legt ze uit waarom.

Er schoven afgelopen dinsdag ongeveer 140 mensen aan bij het diner op het paleis, onder wie minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken en minister Kajsa Ollongren van Defensie. Ook waren er Bekende Nederlanders uitgenodigd: zo heeft cabaretier Jasper van Kuijk, winnaar van het afgelopen seizoen van ‘De Slimste Mens’, ons koningspaar ontmoet. ,,Bij het staatsbezoek aan Zweden mochten mijn vrouw en ik bij de ‘ontmoeting met de Nederlandse gemeenschap’ zijn, en – met andere Nederlanders – de koning en koningin ontmoeten”, schrijft hij op Twitter.

Qualitytime

Kim-Lian van der Meij was ook uitgenodigd, maar zag af van het diner. De presentatrice woont samen met haar verloofde Daniel Gibson en hun drie kinderen op het prachtige eiland Gotland, waar ze zich helemaal thuis voelt. Helaas ligt Stockholm niet om de hoek. ,,Ik ben de laatste tijd al veel van huis en qualitytime met het gezin staat nu voorop”, laat ze weten aan RTL Boulevard. ,,Stockholm ligt niet per se om de hoek voor mij. Dan had ik daar met een boot of vliegtuig heen moeten komen en dan was ik weer twee dagen van huis geweest.”

Tags

KIM-LIAN VAN DER MEIJKONINGSPAARZWEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck