Dít is waarom Maxime Meiland noodgedwongen op vakantie moest

Door: Nikola van Krieken
02-07-2022

Maxime Meiland is sinds begin dit jaar verloofd met haar partner Leroy. Zij zitten volop in de huwelijks voorbereidingen, maar de stress die hierdoor is ontstaan speelt haar nu parten. Daarom is ze noodgedwongen met haar jonge gezin op vakantie gegaan.

Dat vertellen haar ouders in hun nieuwe podcast genaamd ‘Wat Goéééd’. Na de verloving in maart zijn Maxime en haar Leroy als de wiedeweerga aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat ze elkaar deze zomer nog het jawoord kunnen geven. Op zo’n korte termijn een intieme huwelijksdag in elkaar draaien, blijkt een nogal stressvolle onderneming.

Ze zat er doorheen

“Onze lieve Maxime is met haar gezinnetje even lekker een weekje op vakantie”, vertelt Martien aan in de podcast. “Het kind had natuurlijk zoveel aan haar hoofd met die voorbereidingen voor dat huwelijksfeest.” Volgens Erica zat haar dochter er een beetje doorheen. “We zeiden: ga maar lekker op vakantie en nergens meer aan het denken. Ze zijn alleen maar aan het eten en het slapen, geloof ik.”

Huwelijksbootje 

Op welke datum Maxime en Leroy in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. Maar het belooft in ieder geval een groot spektakel te worden. En de Meilandjes zouden de Meilandjes niet zijn, als de grote dag niet volledig zou worden vastgelegd door een cameraploeg.

Meer DenD