Dit is waarom Nadège Facebook verwijderde

Nadege Coffinet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De huishoudster van de familie Meiland, Nadège Coffinet, postte altijd veel op sociale media. Op haar Facebookpagina waren foto’s van haar te zien, maar ook van haar hond en van Martien en zijn gezin. Vorige week was haar Facebook plotseling verwijderd. Aan weekblad Privé vertelt Nadège waarom dat is…

In huilen uitbarsten

 
Miljoenen Nederlanders kennen de familie Meiland van hun realityshow, en het is dan ook niet gek dat velen een mening hebben over het recente ontslag van Nadège. Een aantal mensen reageerden via Facebook en Nadège zag steeds meer berichtjes verschijnen. ,,Op Facebook staan allemaal reacties. Heel lieve, maar ook lelijke naar mij toe. Ik kan dat niet lezen. Dan barst ik in huilen uit”, zegt de huishoudster tegen Privé. ,,Daarom heb ik van de ene op de andere dag mijn Facebookpagina verwijderd. Dat spijt mij voor de mensen die het beste met mij voor hadden.”

Bedanken

Nadège wil nog wel kwijt dat ze de mensen die lieve berichtjes stuurden erg waardeert. Ze is door een aantal gesteund en mocht zelfs een mooi bedrag ontvangen door een inzamelingsactie. ,,De goeden moeten helaas lijden onder de slechte, die allemaal negatieve dingen over mij hebben gesproken. Alle vriendelijke mensen wil ik bedanken en een kus geven.”

Tags

Martien MeilandMaximeNadègeOntslagenRuzie

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie