DIT is waarom Patty Brard haar villa verkoopt

De reden waarom Patty haar villa verkoopt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Patty Brard en haar man Antoine hebben hun prachtige villa aan de Amstel te koop gezet die ze in 2010 lieten bouwen. Het is een plaatje om te zien, en tóch wil het stel ergens anders gaan wonen. Patty en Antoine willen gelijkvloers gaan wonen, maar er speelt nog iets mee…

Patty en Antoine nemen na jaren fijn wonen afscheid van hun villa in Amstelveen. De afgelopen jaren zijn de twee enorm druk geweest om het optrekje steeds weer te verfraaien, en dat is te zien: het huis is van alle luxe voorzien.

‘Ik vind het zó spannend’

Patty vindt het dan ook spannend om de woning te verlaten. ,,Ik vind het zó spannend”, zegt ze in gesprek met weekblad Weekend. ,,Het is een beetje groot geworden voor ons samen. Althans, ik zou graag iets kleiner gaan wonen. Maar ik heb er wel een beetje buikpijn van hoor, want we wonen hier zo fijn.”

Het stel heeft een tweede huis op Ibiza, maar zijn nog niet van plan daar op korte termijn voorgoed te gaan wonen. ,,Nee, we blijven gewoon nog lekker doorwerken, maar met het oog op de oude dag gaan we nu vast op zoek naar een kleiner pied à terre in Nederland.”

Stofzuigen

De villa staat te koop voor de prijs van 2.250.000 euro. En daar krijgen de kopers een hoop voor terug: een ruime woonkamer, twee badkamers, een luxe keuken en als kers op de taart een prachtig zwembad.

Het is een feestje om er te wonen, legt Patty uit. ,,Wat dat betreft, hoef ik ook echt niet weg hoor”, aldus Patty. ,,Maar ik wil gewoon wat minder stofzuigen.”

Tags

BINNENKIJKENPATTY BRARDVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck