DIT is waarom Roxeanne en Rachel Hazes ruzie hebben

Roxeanne Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nooit wilden Roxeanne Hazes en Rachel Hazes de reden vertellen dat leidde tot hun breuk. Maar nu lijkt toch duidelijk te worden waarom er geen contact meer is…

Al twee jaar lang zeggen Roxeanne en Rachel geen woord meer tegen elkaar. Over de reden willen de twee niets kwijt. Insiders zeggen al langer dat de ruzie tussen Rachel en voormalige beste vriendin Marieke van Beek de reden is voor de ruzie. André Hazes heeft dit nu bevestigd.

Kant kiezen

,,Een paar jaar geleden is Roxeanne, toen haar moeder ruzie kreeg met haar broer André, pal achter Rachel gaan staan. Daardoor verloor zij ook alle contact met haar broertje”, vertelt een goede vriend aan het weekblad Weekend. ,,Enorm pijnlijk, temeer omdat Rachel op een gegeven moment wél weer contact zocht met André en zij nog altijd in onmin leefde met haar broer.”

Maar een poosje later zocht Rachel opnieuw ruzie. Maar dan met goede vriendin Marieke. Roxeanne zou deze keer niet meer achter haar moeder staan. Ze koos de kant van Marieke. ,,Zij heeft altijd een goede band gehad met Marieke en was het niet met haar moeder eens. Dat zij het opnam voor Marieke en geen partij koos voor Rachel, is uiteindelijk ontaard in de ruzie”, aldus de vriend in Weekend.

‘Knettergek’

André Hazes heeft deze uitspraken nu bevestigd. Hij vertelt in de podcast van Shownieuws over de ruzie tussen zijn moeder en zus: ,,Mijn moeder heeft gewoon bepaalde standpunten. Zij is voor mensen soms heel hard en knettergek.” André heeft zelf ook vier jaar geen contact met zijn moeder gehad, maar dat is niet te vergelijken met deze ruzie vindt hij. ,,Dit is heel anders. Zij heeft ruzie met een bepaalde vriendin en Roxeanne en Rachel hebben daarom nu wel een ding”, aldus André.

Tags

ANDRÉ HAZESRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck