Dit kost het om Matthijs de Ligt zijn huis te huren

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Matthijs de Ligt heeft zijn chique appartement te huur gezet. De profvoetballer heeft het decadente Amsterdam Oud-Zuid ingeruild voor Italië. Voor 3.800 euro per maand is de woning van jou!

Privé lift

Een appartement gelegen in een van de mooiste plekken van Amsterdam is veel waard. Die van Matthijs de Ligt en zijn vriendin AnneKee dus zo’n bijna 4000 euro per maand, maar dan heb je wel wat. Onder andere twee slaapkamers, twee badkamers en niet te vergeten: een privé lift. Daarnaast biedt de woning uitzicht op het Rijksmuseum én heb je het Vondelpark als je achtertuin. Het appartement van de verdediger en zijn vriendin AnneKee is zo’n 115 vierkante meter en gestoffeerd over te nemen. Dit staat vermeld op de Makelaarssite TVN Real Estate.

1,2 miljoen

Het stulpje is een jaren dertig woning en het stel heeft er nog geen jaar gewoond. Dit was De Ligt zijn allereerste eigen huis en heeft er maar liefst 1.185.000 euro voor neergelegd.

Juventus

Sinds afgelopen juli speelt de profvoetballer bij zijn nieuwe club Juventus, samen met onder andere Cristiano Ronaldo, en was genoodzaakt om te verhuizen naar Italië. Zijn vriendin AnneKee is met hem mee. Het contract voor de 20-jarige loopt tot 2024. Voor de transfer krijgt zijn oude club Ajax maar liefst 75 miljoen euro.

Bekijk hier de foto’s van Matthijs en AnneKee’s Amsterdamse appartement.

Tags

AMSTERDAMANNEKEE MOLENAARBINNENKIJKENJUVENTUSMATTHIJS DE LIGTPROFVOETBALLERVERHUISDVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck