DÍT kost Thijs Römer alles!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Igone de Jongh ziet geen toekomst meer in haar huwelijk met Thijs Römer. De prima ballerina wil verder niets zeggen, maar het is duidelijk dat de beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag aan Thijs’ adres een rol spelen. Ex Katja zou al eerder het contact hebben verbroken.

„Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen”, zo laat Igone de Jongh (43) vandaag weten. Sinds 2016 waren de oud-ballerina en Thijs Römer (44) samen; in 2019 bekroonden ze hun liefde met een huwelijk. Zijn tweede. Na zijn onstuimige huwelijk met Katja Schuurman, jaren waarin de drank rijkelijk vloeide, leek Thijs bij Igone eindelijk een stabiel thuis gevonden te hebben.

Moordvrouw-acteur
Hun relatie kreeg echter een flinke knauw toen de acteur beschuldigd werd van grensoverschrijdend (online) gedrag met een destijds minderjarig meisje. Thijs dreigde terug te slaan: ,,Als dit (haar tweets) niet stopt, zal ik aangifte doen wegens smaad en laster.” Dat dreigement was kennelijk bluf. Inmiddels is duidelijk dat het OM de Moordvrouw-acteur vervolgt voor online zedendelicten met drie meisjes die ten tijde van het delict in de leeftijd van veertien tot en met zestien jaar oud waren. 

Een ‘werkpauze’
Thijs, kleinzoon van Baantjer-acteur Piet en zoon van Peter Römer, ziet vandaag zijn wereld verder afbrokkelen. In september kondigde hij al een ‘werkpauze’ aan. Dat was zogenaamd omdat hij eerder te veel hooi op zijn vork had genomen. Thijs zou zelfs hebben bedankt voor een lucratieve filmklus. Showbizzkenners lieten destijds weten dat ze vermoedden dat de aangifte de echte reden was van zijn sabbatical. Story meldde kort daarna dat Thijs en Igone niet meer onder één dak zouden leven.

Deze ontboezeming
Ex-echtgenote Katja zou al eerder afstand hebben genomen van ex-man Thijs. Dat verklapte Nena, één van de drie vrouwen die aangifte tegen hem deed. Deze Nena vertelde eerder dat Katja na de aangifte contact met haar heeft gezocht. Over die ontmoeting met Katja vertelde Nena: ,,Het ene moment huilde ze, het andere moment was ze weer heel blij. Katja zei ook dat ze heel boos op Thijs was, en geen contact meer met hem heeft gezocht.” Katja was woedend over deze ontboezeming van Nena.  

De schandpaal
Thijs Römer is gedumpt door de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven. Hij lijkt er nu alleen voor te staan. Pikant is dat Thijs ooit woedend was over de wijze waarop zijn vriend Job Gosschalk werd behandeld. De casting director kwam vier jaar geleden in opspraak na beschuldigingen over seksueel overschrijdend gedrag. Thijs was een van de weinigen die toen medelijden had: ,,Het moet afschuwelijk zijn, de leegte waar hij in zit. Niemand wil op die manier aan de schandpaal worden genageld!” 

Tags

IGONE DE JONGHKATJA SCHUURMANTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck