Dit laat André Hazes tatoeëren om zijn liefde voor Sarah te vereeuwigen

André Hazes zet nieuwe liefdestattoo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt erop dat André Hazes niet leert van zijn ‘fouten’. Terwijl hij nog bezig is om de liefdestattoo van Monique weg te laten laseren, is hij al bezig met de volgende liefdestattoo. ,,Een stomkop vind ik mijzelf niet.”

Eerst Monique-tattoo nog weg

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat André een tattoo voor zijn vriendin laat zetten. Zijn ex Monique was al eerder aan de beurt en kreeg een plekje in de nek van André. Maar na vele behandelingen is de zanger nog stééds bezig om de tattoo van zijn nek weg te laseren.

Dit gaat het worden

Toch heeft hij besloten om nóg een liefdestattoo te laten zetten, deze keer van zijn vriendin Sarah van Soelen. ,,Ik deed het eerder met mijn ex, ik weet het”, dekt hij zichzelf al in. ,,Een stomkop vind ik mijzelf niet. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet.”

Klinkt natuurlijk heel romantisch, maar André legt in zijn column voor Veronica Superguide uit dat de tattoo ook nog een betekenis heeft. ,,Met Sarah deel ik een verleden met een verslaving, iets waar we elkaar niet om veroordelen”, schrijft hij. ,,Daarom wordt op mijn ribben getatoeëerd:’ I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’. Sarah heeft de ‘I love him’-versie getatoeëerd op haar ruggengraat, van nek tot billen.”

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESANDRE MONIQUEHAZESMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELENTATTOEAGETATTOO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie