Dit MAFS-koppel is alsnog uit elkaar

MAFS stel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Meedoen aan Married at first Sight is absoluut geen garantie dat de ware eindelijk gevonden word. Dat blijkt maar weer uit afgelopen seizoen, waar de wetenschappers som de plank behoorlijk mis hebben geslagen. Iedergeval één stel werd wel gelukkig met elkaar, maar zij zijn nu toch ook uit elkaar gegaan.

‘Verder als goede vrienden’

Gescheiden waren José en Ferry al, want tijdens de opnames van het RTL-programma konden ze hun draai samen nog niet vinden. Maar toen de camera’s ze niet meer volgden bloeide de liefde toch op. Eventjes maar, blijkt nu. Want José maakt bekend dat ze helaas nu toch echt definitief uit elkaar zijn gegaan. Toch zullen ze elkaar niet helemaal kwijtraken.

,,Rijkdom = in je zoektocht naar de ware liefde, echte vriendschap vinden!! Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar, maar gaan we verder als goede vrienden. Het was een avontuur om nooit meer te vergeten, wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken en hierbij de warme en onmisbare support van mijn kinderen, lieve familie, goede vrienden en fijne collega’s had!! Dank je wel allemaal!!!!”, schrijft ze bij een fotocollage op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-KXOLPgIUm/?utm_source=ig_embed

Geen succes

Wie niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan zijn Chantal en Henk. Zij botsten bijna vanaf het begin met elkaar. Gelukkig heeft Henk inmiddels een leuke vriendin gevonden en lijkt Chantal het ook best prima in haar eentje te vinden. Zij heeft ieder geval wel een goede vriendin overgehouden aan MAFS, want onlangs is ze gaan stappen met Sanne.

Tags

BOSZHARDCHANTALFERRYGESCHEIDENHENKJOSÉMAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .SANNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie