DIT mist het camperbusje van Josje Huisman

Door: Kees van der Made
13-01-2022

Josje Huisman kwam vanmorgen tot een realisatie. DIT mist aan haar gele camperbusje waar ze al een tijdje aan werkt…

Josje Huisman, bekend van onder andere K3, is al een tijdje bezig met haar gele camperbusjes. Ze is nu bijna klaar en beseft zich dat de vrijetijdswagen nog iets mist. Zo liet ze gister weten iemand te zoeken om een piepklein vinyl stukje strak te leggen in haar camper. Ook scheidde ze de cabine en het woongedeelte met een mooi gordijntje. Vanmorgen kwam ze ineens tot de realisatie…

Oproep aan volgers

,,Ik zit in mijn bus, de volledige rondleiding volgt nog. Dat beloof ik”, vertelt de zangeres ,,want ik moet nog wat puntjes op de i zetten en dingetjes die nog wat beter moeten. Maar ineens bedacht ik me, ik heb nog helemaal geen naam.” Daarom riep ze haar volgers op om een naam in te sturen voor haar gele camperbusje. Een naam insturen kan via haar Instagram story.

Meer DenD