DIT moet Humberto aan ex betalen ‘loopt in de miljoenen’

Humberto moet miljoenenbedrag betalen aan zijn ex
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De afgelopen jaren komt Humberto Tan veel onder vuur te liggen in de media door zijn acties. Door alle verhalen die boven water kwamen, besloten zijn partner Ineke Geenen en hij na 30 jaar hun relatie te beëindigen. De breuk is een dure ‘grap’, op z’n zachtst gezegd…

Ondanks dat Humberto en Ineke nooit getrouwd zijn geweest, verliest de presentator veel geld aan het beëindigen van deze relatie. De twee zijn gezamenlijk eigenaar van maar liefst drie panden. Twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Miljoenen panden

In 2006 kochten Tan en Geenen de Amstelveense villa voor 1.261.000 euro, meldt Bekendeburen. Hier heeft het gezin jarenlang zelf gewoond. Ook onthult Bekendeburen dat de twee appartementen in Amsterdam in totaal iets meer dan 900.000 euro hebben gekost. In 2018 kochten zij het laatste Amsterdamse appartement.

,,Wanneer Humberto alles wil behouden zal hij Ineke moeten uitkopen en de maandelijkse lasten van de hypotheken op zich moeten nemen”, schrijft Bekendeburen. Gezien de huizenprijzen enorm zijn gestegen na de aankoop van de panden, is opgeteld de totale waarde zo’n 4,3 miljoen euro. Dit betekent een overwaarde van 2,2 miljoen euro waarvan Ineke recht heeft op de helft.

.

Tags

HUMBERTO TAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck