Dít offer wilde Humberto niet brengen voor Dionne Stax

Humberto's affaire met Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Gefluisterd wordt dat Humberto Tan is gezwicht voor de charmes van een jonge blondine. Zijn relatie met Ineke is na dertig jaar voorbij. Eerder had Humberto het spannend met Dionne Stax, maar hij koos toen voor de moeder van zijn kinderen.

Hoe zou Dionne Stax gereageerd hebben op het nieuws van de relatiebreuk van Humberto Tan? De presentator liet gisteren weten: ,,Na bijna dertig jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder.” Gossip-queen Yvonne Coldeweijer meldt prompt een nieuw liefdesgerucht. ,,Humberto is meerdere keren gespot in Paramaribo met documentairemaakster Elise.”

Schandaal
Het is alweer vijf jaar geleden dat de entertainmentbladen vol stonden met verhalen over Humberto’s affaire met Dionne Stax. Humberto was destijds hét gezicht van RTL Late Night en genoot tot dan toe de reputatie een familieman te zijn. Dionne was destijds weliswaar vrijgezel, maar er waren veel mensen die het haar kwalijk namen dat ze het ‘aanlegde’ met andermans partner. Ze probeerde het schandaal te bagatelliseren: ,,Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en vast ook niet de laatste. Schouders ophalen en dóór.”

Relatietherapie
Humberto ging inderdaad dóór, maar niet met Dionne. Op hangende pootjes keerde hij al snel terug naar Ineke Geenen. Ze gingen in relatietherapie; dat leek succesvol: ,,We zijn nooit echt ver uit elkaar geweest, maar gesprekken hebben wel geholpen. Het is belangrijk dat je echt weet wat je aan elkaar hebt, los van wat de buitenwereld allemaal vindt en oordeelt. Ineke is een sterke en lieve vrouw, en ik wist dat we met elkaar aan de slag moesten.”

Hartenpijn
Volgens Humberto was de relatietherapie een succes omdat ; ,,We dat allebei wilden. Als maar een van de twee wil, heeft het geen zin. Eenzaamheid, hartenpijn, gemis. Die drie dingen hebben er voor gezorgd dat het weer goed werd.” Geen woord over Dionne. Over Humberto wilde Dionne daarna niks kwijt. Wél over haar zoektocht naar de ware. ,, Nu ik wat ouder ben, merk ik dat het moeilijker is om echt verliefd op iemand te worden.”

‘Breukbiecht’
Die grote liefde vond ze uiteindelijk in 2021 bij de acht jaar jongere dj Steven Jansen (bekend van duo Lucas & Steve). Dionne zou stapelgek zijn op haar Steven. En toch zal ze na de recente ‘breukbiecht’ van ex-minnaar Humberto Tan ongetwijfeld even hebben gedacht: Waarom durf je die stap nu wel te maken, Humberto?

Tags

DIONNE STAXHUMBERTO TANYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck