Dít onthult Chantal Janzen!

Door: Matthieu Slee
27-12-2021

Het is vijftien jaar geleden dat Chantal Janzen oog-in-oog stond met haar droomman. Marco Geeratz zat in een relatie, maar koos uiteindelijk voor Chantal. De ‘stiekeme periode’ ligt al jaren achter hen. Chantal maakt intieme gezinsonderonsjes nu openbaar…

Chantal Janzen trouwde in 2014 met Marco Geeratz. Hij is de liefde van haar leven. Toen hij eerder dit jaar zijn vijftigste verjaardag vierde, liet Chantal liefdevol weten: ,,Gefeliciteerd mijn lief, liefde van m’n leven, m’n aller- allerliefste. Met niemand anders kan ik zo lachen. Met niemand anders voelt het leven zo goed. Samen met jou is alles mooier en zonder jou stelt het allemaal niets voor. Ik hou van jou, voor altijd en eeuwig. Chantal en Marco groeiden beiden op in het Limburgse Tegelen. Toch leken ze destijds niet voor elkaar bestemd.

,,Bel me!”
Marco werd al op zijn negentiende vader. ,,Ik heb als zestienjarige zelfs weleens opgepast,” vertelde Chantal daarover. In de jaren die volgden kreeg hij nog twee kinderen. In 2006 zag Chantal hem, na vele jaren, zitten op een terras in de Amsterdamse wijk De Pijp. Marco herinnerde zich dat weerzien nog heel erg goed. ,,Ze gaf me haar nummer en zei: bel een keer.” Ondanks dat hij op dat moment een partner had, belde Marco inderdaad. Het werd het begin van een romance die zou uitmonden in een huwelijk. Over het huwelijksaanzoek zei Chantal later met veel zelfspot: ,,Ik lag geheel make-up-loos, bloot in bed. Nou, de man die mij dan nog wil…”

Niets verzwijgen
Chantal werd door het huwelijk stiefmoeder. Een liefdevolle stiefmoeder. ,,Ze zaten niet in mijn buik, die drie fantastische mensen. Maar ze zitten wel in mijn hart. (…) Ik wist natuurlijk dat Marco al drie kinderen had en daar was ik blij om, dat ik dat van tevoren wist. Het lijkt me best raar als je een prima date hebt gehad met een zeer leuke man, en dat hij op het einde van de avond ineens tussen neus en lippen door vermeldt dat hij drie kinderen heeft.” Later beviel ze zelf van zoontjes James (12) en Bobby (3). Chantal deelt het wel en wee van haar gezin graag op Instagram. Vooral de gesprekjes met haar kroost lijkt Chantal geenszins te willen verzwijgen.

,,Zijn kont”
Zo deelt Chantal het volgende onderonsje met zoontje Bobby met haar volgers. Peuter, zo duidt Chantal haar zoon aan): ‘Stel dat een lego-poppetje in papa z’n kont kruipt, vindt hij dat dan leuk?’ Chantal: ‘Ehm nee. Ik denk het niet.’ Haar peuter: ‘Wel jammer’. Chantal: ‘Mwah.’ Haar peuter: ‘Jawel. Echt heel jammer.’ In elk geval weten Chantals volgers nu wat partner Marco níet prettig vindt! Maar ook het alledaagse moederleed is Chantal niet vreemd.

Disfunctioneel
Zo vertelt Chantal dat haar peuter nooit vis eet. De jongen walgt er gewoonweg van. Dus toen de leidster van de opvang vertelde dat haar peuter de pasta met zalm echt héérlijk vond, was er maar één woord waarmee Chantal haar peuter kon typeren: lul! Opmerkelijk? Ach, Chantal onderkende al eerder: ,,Samen vormen we één grote, drukke, soms disfunctionele, soms hysterische, maar vooral enorm warme en liefdevolle familie.” Dat haar droomman nu vijftig jaar is, vindt ze geen enkel probleem. ,,Ik vind hem alleen maar knapper geworden.”

Meer DenD