Dit post prinses Amalia op Instagram

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De prinsesjes hebben nu natuurlijk een leeftijd waarop vrienden en vriendinnen actief zijn op sociale media. Dat prinses Alexia regelmatig een foto post op Instagram was al bekend, maar ook prinses Amalia heeft een account. Zij post echter geen foto’s van kleding, maar vooral van de natuur.

Natuur

Dat heeft een Duitse website ontdekt. Zij huurde internetrechercheurs in om Instagram af te speuren naar het account van Amalia. Dat is moeilijker dat gedacht, want ze gebruikt daar natuurlijk niet haar echte naam op. Op de foto’s die ze plaatst staat ze nooit zelf. In plaats daarvan post ze kiekjes van het uitzicht uit haar tienerkamer in Villa Eikenhorst, waar ze tot voor kort woonde. Ook maakt ze een foto van het bos waar ze haar hond in alle vroegte uitlaat en zet ze een bloem op de foto.

Vrienden

De onderzoekers zijn erachter gekomen dat het om het account van Amalia gaat door het analyseren van haar volgers. Het zijn vooral meisjes van Amalia’s leeftijd die uit de omgeving van Wassenaar en Den Haag komen. Veel zitten bijvoorbeeld op hockey of gaan naar dezelfde school als de Prinses. Tot slot is er nog een aanwijzing: Daniëlle Oerlemans reageert onder veel foto’s. De familie Oerlemans gaat al een tijd vriendschappelijk om met de Oranjes.

Tags

accountAmaliaFotosInstagramPrinsessociale media

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie