Dit zijn de geheime social media-accounts van de prinsessen!

Door: DitjesenDatjes
25-10-2019

De Nederlandse prinsessen verschijnen niet vaak in de media, en als ze toch op de foto worden gezet moet de media zich aan strenge regels houden. Maar net zoals de meeste tieners hebben ook de prinsessen sociale media. DenD heeft ontdekt onder welke namen zij te vinden zijn.

Tiktok

Amalia (15) en Eloise (17) zijn zoals veel van hun vrienden online actief op verschillende sociale media. Onder hun volledige naam zijn ze niet op Instagram en Tiktok, een app waar je filmpjes kan opnemen waarin je danst, zingt of playbackt. Maar wel onder een afkorting van hun naam. Zo blijkt dat prinses Amalia onder de naam am.vano te vinden is, oftewel Amalia van Oranje. Zowel op Instagram als op Tiktok is haar account afgeschermd dus iedereen die haar niet volgt kan haar foto’s en filmpjes niet zien.

Make-up

Bij ELoise is dat anders. Hoewel haar Instagram, onder de naam Elovoranje is afgeschermd, is haar Tiktok-account dat niet. Dat betekent dat er een aantal video’s waarin de vriendin playbackt, alleen of met een vriendin, voor iedereen zichtbaar zijn. Ook haar andere account, 3lo1s3, staat op openbaar. Op de filmpjes is te zien dat het leven van Eloise helemaal niet zo anders lijkt dan dat van andere tienermeisjes. Ze danst en playbackt samen met haar vriendinnen, rijdt in een filmpje op een Oxboard en in een andere video maakt ze zichzelf op.

 

 

Meer DenD