Dit speelde er werkelijk tussen Famke Louise en Ali B!

Famke Louise misbruikt door Ali B?
Door: Matthieu Slee
27-01-2022

Famke Louise is woedend. Aanleiding is het MeToo-gerucht dat zij degene is die aangifte heeft gedaan tegen Ali B, haar voormalige manager. Wat speelt er precies…?

Na haar breuk met manager Bizzey, ging Famke Louise eind 2018 in zee met Ali B. Zo’n anderhalf jaar later stapte ze ook op bij diens managementkantoor SPEC. Dat was in de periode dat Famke negatief in het nieuws kwam door haar deelname aan de protestactie ‘ik doe niet meer mee’ tegen het coronabeleid van het kabinet. Wat ze later betreurde.

Beschuldigingen

,,Ik heb respect voor alle zorgmedewerkers en ik heb begrip voor allen die hiermee geconfronteerd worden op dagelijkse basis.” Nu is ze zeer tegen haar zin opnieuw het middelpunt van een mediarel. Ditmaal draait het om het MeToo-schandaal waarin talloze beschuldigingen zijn gedaan aan het adres van Ali B – Famke’s vroegere manager.

Misbruikt
De uitzending van BOOS van Tim Hofman heeft geleid tot veel speculaties. Zo gaat op social media het gerucht dat Fanke degene zou zijn die aangifte gedaan heeft gedaan tegen Ali B. YouTube-kanaal RoddelPraat liet een nummer van Famke horen waaruit zíj menen op te maken dat Famke door Ali is misbruikt.

Niet waar!
Famke reageert woedend. „Dat is absoluut niet waar. Ik ben niet de persoon die aangifte heeft gedaan tegen Ali. Ik heb hier niks mee te maken. Sterker nog, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali.”

Boos

Famke stelt dat ze altijd met respect door Ali is behandeld. Het nummer dat op RoddelPraat te horen is, had Famke voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager. Ze was boos en wilde dingen van zich af schrijven.

Juridische stappen
Daarna is het volgens haar ook weer goed gekomen met Ali B. Famke overweegt juridische stappen tegen Dennis Schouten en Jan Roos, het presentatieduo van RoddelPraat. „Het is echt wel een inbreuk op mijn privacy. Niemand heeft dit gecheckt.”  

Zijn gezin
Ali B heeft naar aanleiding van alle beschuldigingen aan zijn adres al zijn werkzaamheden neergelegd. De rapper heeft aangegeven dat hij zich nu focust op zijn gezin. Klik voor de reactie van Famke op de video hieronder.

Meer DenD