DIT verdien je als tuinman van de koning

Vacature tuinman
Door: Eva Steins
08-01-2021

Heb jij altijd al bij het koninklijk huis willen werken? Of ben je gewoon benieuwd wat je verdient als je werkt voor de koning en zijn gezin? Een nieuwe vacature bij het koninklijk huis geeft prijs hoe veel je mag verwachten als tuinman van de koning…

Voor iedereen met groene vingers is er een buitenkansje ontstaan. De. koninklijke familie heeft namelijk volgens website Bekendeburen.nl een vacature als tuinman online gezet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Taken

De vacature die online te vinden is geeft duidelijk weer wat de taken van de koninklijke tuinman zullen zijn. Ook beschrijven zij het ideale profiel van de kandidaat:

Uiteraard heeft de ideale tuinman ‘kennis van bomen en planten, en vaardigheden in snoeimethodes’. Maar ook wordt er een groot beroep gedaan op de flexibiliteit van de nieuwe werknemer. ,,Dient bereid te zijn onmiddellijk hulp te bieden buiten de normale werkuren als de (weers)omstandigheden daartoe aanleidingen geven.”

En wat voor persoon moet je zijn als tuinman van de koning? ,,Daarnaast zijn gevoel voor verhoudingen, discretie en humor belangrijk”, is er te lezen in de oproep.

Inkomen

Wat ga je verdienen als tuinman van de koning? Ook daarover wordt veel openheid gegeven in de vacature.

Voor een functie van dertig uur per week krijgt de tuinman maximaal 2690 euro per maand uitbetaald, exclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering. Geen verkeerd inkomen dus!

Het lijkt erop dat de koninklijke familie hun ideale tuinman al gevonden hebben, de vacature is namelijk niet meer terug te vinden op de officiële website van het koninklijk huis.

LEES OOK:

VIDEO: Prinses Amalia gespot met ‘vriendje’?

Meer DenD