DIT verdienen de Meilandjes per aflevering Chateau Bijstand

Chateau Bijstand geen vetpot voor de Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De familie Meiland heeft onlangs een maand lang op bijstandsniveau moeten leven voor hun nieuwe programma Chateau Bijstand. Het was behoorlijk afzien voor de familie zonder luxe spullen, pinpas en meerdere auto’s. Toch hebben ze een hoop verdiend met het programma…

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat de steenrijke familie ontdekken hoe het is om een maand lang te leven met weinig geld. Het programma is nog niet uitgezonden of de familie heeft al een hoop kritiek over zich heen gekregen.

‘Armoede is niet om mee te lachen’

Het gezin krijgt 1000 euro voor de inrichting van hun huis en moeten het doen met een oude auto vol deuken. Geld voor wijn is er bijna niet, en dat is natuurlijk een grote ramp voor de Meilandjes.

Hoewel het behoorlijk afzien is voor de familie, is er op de eerste beelden al te zien dat de familie veel weglacht. En dat wordt niet gewaardeerd door het publiek. ,,Armoede is niet om mee te lachen”, zo luidt het op Twitter.

35.000 euro

Na een maand keren de Meilandjes weer terug naar hun dure huizen en dure auto’s. Maar dat is nog niet alles, want de familie krijgt natuurlijk gewoon per aflevering betaald. Hoewel ze normaalgesproken met hun realityserie Chateau Meiland 50.000 euro per aflevering verdienen, ligt het bedrag volgens insiders nu iets lager. Per aflevering van Chateau Bijstand zou de familie 35.000 euro binnenharken, zo meldt BekendeBuren.

Tags

CHATEAU BIJSTANDCHATEAU MEILANDERICA MEILANDERICA RENKEMAMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck