Dit verdient Yvon Jaspers per tv-minuut

Door: DitjesenDatjes
15-05-2020

Yvon Jaspers verdient net zoals de meeste televisiepresentatoren een lekker maandsalaris. Dat komt vooral door haar verschijning in Boer zoekt Vrouw. Weekblad Party zocht uit hoeveel de blonde presentatrice per minuut dat ze op televisie te zien is betaald krijgt, en velen zullen daar alleen maar van kunnen dromen. 

Honderden euro’s

In sommige aflevering komt Yvon nauwelijks voor. Dan rijdt ze alleen naar de boerderij als een boer een vrouw naar huis moet sturen of als de betreffende boer wel een steuntje in de rug en wat liefdesadvies kan gebruiken. Party rekende uit dat Yvon Jaspers ongeveer 160 minuten in beeld was tijdens het afgelopen seizoen. Iets meer dan 2 uur en 40 minuten dus.Ook neemt party de tv-minuten van Yvon in ‘Onze Boerderij’ mee. Daar komt ze een stuk meer in beeld.

Party rekende uit hoeveel Yvon per tv-minuut verdient, en dat zou maar liefst 750 euro zijn! Dit bedrag is gebaseerd op het jaarsalaris van Yvon, dat zo’n twee ton zou zijn.
Uiteraard heeft Yvon veel meer werk aan Boer zoekt Vrouw en Onze Boerderij dan alleen voor de camera verschijnen. Ook zij moet zich inlezen in de verhalen van de boeren en research doen.

Meer DenD