DIT verdient Yvonne Coldeweijer met haar juicekanaal

Kassa! voor juicekanaal Yvonne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gevreesd bij BN’s, geliefd bij fans: de veelbesproken Yvonne Coldeweijer runt het bekendste juicekanaal van Nederland. Maar hoeveel levert dat eigenlijk op?

De roddeltante werd bekend door al haar sappige roddels over André Hazes. Telkens was ze er als de kippen bij als André weer een nieuw liefje had en wist ze precies waar hij uithing. Hoewel ze pas in 2021 doorbrak, is ze inmiddels uitgegroeid tot het bekendste juicekanaal van Nederland.

‘Ik kan en durf alles’

Niet alleen post ze haar ‘juice’ op Instagram en YouTube, ook verkoopt ze haar roddels op het platfom ‘Telegram’. Daarnaast neemt ze af en toe eens een filmpje op voor RTL Boulevard.

Yvonne heeft geen eigen baas en doet alles zelf. ,,Ik hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen”, zegt ze in de Quote.

Een half miljoen euro

Maar hoeveel verdient Yvonne daar eigenlijk mee? Quote rekende het uit en kwam op een megabedrag uit. De roddeltante zou met haar roddels een half miljoen euro per jaar binnenslepen, wat neerkomt op zo’n 41.000 euro per maand. ,,Geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame”, aldus Yvonne.

Tags

QUOTEYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie