Dit vindt aartsvijand Touriya van Sylvie als bruid

Touriya Haouid
Door: Lois Kuhfus
30-09-2020

Jarenlang hebben voormalige hartsvriendinnen Sylvie Meis en Touriya Haoud al oorlog met elkaar. Eerder zei Touriya dat zij Sylvie sinds 2014 niet gesproken heeft. Touriya laat weten de strijdbijl te willen begraven en geeft Sylvie een mooi compliment over haar trouwdag: ,,Ik vond Sylvie er prachtig uitzien”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ruzie

De voormalige hartsvriendinnen veranderden in aartsrivalen toen Touriya de kant koos van Sabia Boulahrouz, ook een ex-vriendin van Sylvie. Sabia claimde dat Sylvie’s borstkanker verzonnen was. Touriya ging hier, tot grote pijn van Sylvie, in mee en sprak ook haar twijfels uit over de ziekte van haar ‘vriendin’.

Sylvie beschuldigde op haar beurt dat Touriya informatie over haar scheiding met Rafael van der Vaart zou hebben gelekt. De vriendschap kwam op een pijnlijke manier tot een einde.

LEES OOK:

Photoshop blunder bij foto Sylvie Meis

‘Prachtig’

Na alle narigheid die Touriya over Sylvie uitte heeft ze nu alleen maar mooie woorden voor haar. ,,Ik vond dat Sylvie er echt prachtig uitzag. Ze is sowieso een heel mooie vrouw, dat heb ik altijd al gevonden. Ook toen ze net met Rafael van der Vaart ging, al zag ze er destijds anders uit.”

Touriya was niet aanwezig op het huwelijk maar heeft Sylvie op haar manier toch geluk gewenst. ,,Ik heb haar geen felicitatie gestuurd, maar in gedachte heb ik ze alle liefde van de wereld gewenst.

Zij heeft het beste voor met Sylvie, zo laat ze weten aan Weekend. ,, Ik hoop dat Sylvie en haar man gelukkig worden en ik hoop oprecht dat Niclas haar ‘forever guy’ is. Het laat wel zien dat er hoop is.”

Rafael

Ook Niclas lijkt goedgekeurd te zijn door Touriya, hoewel zij toch een speciaal plekje in haar hart lijkt te hebben voor Rafael.

,,Ik ken haar man niet, maar als ik de foto’s bekijk vind ik dat hij er lief uitziet. Klopt het dat hij wel veel ouder is? Rafael vond ik echt dé man voor Sylvie. Hij is werkelijk een schat: nuchter, aantrekkelijk en een lieve vader. Hij heeft ook heel veel charisma, daar kunnen weinig mannen tegenop. Hij is gewoon leuk, maar wie weet heeft haar nieuwe man ook een heel leuke persoonlijkheid.”

Meer DenD