Dit vindt Jan Smit van zijn The Voice-opvolger Glennis Grace

Door: Lola van Leeuwen
28-08-2021

Jan Smit wordt in The Voice of Holland vervangen door Glennis Grace. Wat vindt de Volendammer ervan dat een compleet andere artiest nu op zijn stoel zit?

,,Ben je blij met haar als opvolger bij The Voice?” vraagt Telegraaf-verslaggever Pim Sedee aan Jan. ,,Jazeker. Ja, waarom zou ik niet blij zijn? Het is een fantastische zangeres en iemand die ook vakkennis heeft. Ja, ik ben benieuwd hoe zij het gaat doen”, aldus Jan.

Relletjes

Nog een sensatie-vraag van Pim naar Jan: ,,Is ook wel een pittige dame hè? Anouk is natuurlijk al vrij pittig, gaat het vlammen tussen die twee?” Waarop de Volendammer antwoordt: ,,Ik weet niet in hoeverre zij met elkaar te maken hebben, maar als jij gewoon je mening hebt die is gebaseerd op muzikaliteit, dan heb je soms wel eens een discussie. Maar ik denk dat dat dit seizoen niet anders zal zijn met Glennis.” Of RTL uit is op relletjes tussen de coaches is niet bekend.

Gestopt

De reden dat Glennis Jan overneemt is omdat hij helemaal geen tijd meer heeft voor The Voice. ,,Ik ben gestopt met The Voice, omdat het nu tegelijk zou gaan lopen met de komst van het album en de singles die volgen. Dan maak je er een heel duidelijke keuze in, want ik wil niet meer terug naar hoe ik toen was.”

Meer DenD