Dit vindt Marc-Marie van n-woord ophef door Gert Verhulst

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Gert Verhulst ligt al een aantal dagen onder vuur vanwege het gebruiken van het n-woord in zijn nieuwe programma De tafel van Vier. Marc-Marie Huijbregts heeft zijn mening klaar in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets…

In het Belgische programma staat het onderwerp ‘woke zijn’ centraal. De aflevering loopt enorm uit de hand doordat de tafelgasten, inclusief Gert zelf, aan een stuk door het n-woord gebruiken. In de volgende aflevering is Marc-Marie te gast en besluit een opmerking te maken over de gehele commotie.

Witte hetero man

,,Dat jij geen problemen hebt met een woord, betekent niet dat dat voor andere mensen niet zo is. Jij bent een witte hetero man. Daar hebben we eigenlijk geen boodschap aan, dat jij het allemaal moeilijk vindt”, aldus Huijbregts toen.

,,Vreselijk”, vinden Aaf en Marc-Marie dat ‘ze het n-woord de hele uitzending lang aan een stuk door hadden gebruikt’. Wel vindt Huijbregts dat Verhulst goed omgaat met alle kritiek. ,,Hij snapt mij en kan er wel tegen als ik dingen zeg als: ‘je moet in therapie en zo’. Hij probeert een soort open geest te houden en iets meer met de tijd mee te gaan. En in ieder geval na te blijven denken over de veranderingen in de wereld.”

Ondanks alles kan Marc-Marie dat ook wel weer waarderen. ,,Dat vind ik ook wel leuk aan hem. Dat hij er tegen kan en dat hij het ook apprecieert.”

Tags

GERT VERHULSTMARC-MARIE & AAF VINDEN IETSMARC-MARIE HUIJBREGTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck