DIT vroeg kleine Louis aan koningin Elizabeth

DIT vroeg Louis aan zijn overgrootmoeder
Door: Charlotte Wijnen
03-06-2022

Toen de koninklijke familie tijdens Trooping the Colour op het balkon van Buckingham Palace stond, werd Queen Elizabeth in gesprek gezien met één van haar jongste achterkleinkinderen. Prins Louis, de jongste zoon van William en Kate, stelde haar een prangende vraag.

De vierjarige prins stal gisteren de show toen hij een aantal gekke gezichten trok terwijl hij op het balkon van Buckingham Palace stond. Op een gegeven moment wisselde hij een paar woorden met Queen Elizabeth. Het wekte grote nieuwsgierigheid, want wat was de belangrijke vraag die Louis zijn overgrootmoeder stelde?

‘Komen ze eraan?’

Liplezer Jeremy Freeman onthult in de Britse krant Mirror wat prins Louis vroeg. Volgens hem wilde de kleine prins maar één ding heel graag weten. ,,Komen de Red Arrows eraan?”, zou Louis hebben gevraagd, waarop de Queen antwoordde: ,,Ik hoop het.”

Toen de vliegtuigen kwamen opdagen en de lucht rood, wit en blauw schilderden, bereikte de opwinding van Louis een hoogtepunt. ,,Ja, ja ja!”, riep hij uit volgens Freeman. Ook de Queen vond het prachtig. ,,Daar is het, leuk”, zou ze enthousiast hebben gezegd. Ook Kate vond het ‘geweldig’ en prinses Charlotte zou ‘wauw’ hebben geroepen.

Harry en Meghan niet op balkon

Harry en Meghan stonden niet op het balkon, zij waren niet welkom omdat ze geen werkende royals meer zijn. Wel werd het stel gezien op andere momenten tijdens de jubileumviering. Zo werden ze nog gefotografeerd terwijl ze in gesprek waren met de hertog van Kent, de neef van de Queen.

Meer DenD