‘Dít was de druppel voor Roxeanne’

Dit was de limiet voor Roxeanne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roxeanne heeft jaren geleden het contact met Rachel verbroken, maar met de rechtszaak om de Hazes-erfenis zijn moeder en dochter in een dieptepunt beland. Waar is het precies misgegaan tussen de twee?

Rachel en Roxeanne communiceren de afgelopen tijd alleen nog via hun advocaten en een verzoening tussen moeder en dochter is verder weg dan ooit. Iedereen kan zich ongetwijfeld nog de Hazes-merchandise in 2021 herinneren. Rachel werd tijdens haar pauze bij haar theewinkel in Amstelveen geïnterviewd door RTL Boulevard en op dat moment besloot ze alle Hazes-spullen te gaan promoten. Keurig stalde ze de spullen op een bankje uit: slippers, sokken, vliegers en zelfs een koelbox.

‘Daar is het geknapt’

Na het interview kreeg Rachel een hoop kritiek over zich heen, waarschijnlijk ook van Roxeanne. Aran Bade en Luuk Ikink denken zelfs dat het de druppel is geweest voor Roxeanne. ,,Ergens is er ook iets geknapt denk ik toen zij Rachel met die vliegers en die slippers voor die supermarktketen heeft zien staan”, zegt Aran in de BLVD Podcast. Luuk is het ermee eens. ,,Daar is het geknapt, denk ik”, antwoordt hij.

,,Ik denk dat ze toen dacht: ik moet er toch eens achteraan, want ik krijg helemaal geen centen meer. Zij staat met die badslippers daar te zwieren, ik wil gewoon weten hoe het zit”, aldus Aran.

Nog niets ontvangen

Het is alweer drie weken geleden dat moeder en dochter tegenover elkaar in de rechtbank stonden. Rachel moet Roxeanne inzage geven in álle stukken die duidelijk moeten maken wat er met de erfenis is gebeurd. Maar volgens Bernard Tomlow, Roxeanne’s woordvoerder, hebben ze nog niets ontvangen.

,,Ik heb Royce de Vries, de advocaat van Rachel, gevraagd wanneer wij deze kunnen verwachten omdat hij had aangegeven dat dit spoedig zou gebeuren. Maar we hebben nog niets ontvangen”, zegt Tomlow in Story. ,,Ik weet niet of het ooit nog goed gaat komen.”

Tags

ANDRE HAZESRACHELROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck