Dit zijn alle single BZV-boeren op een rij

Door: Ditjes en Datjes
02-09-2019

Variatie genoeg in het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw! Negen boeren en één boerin hebben zich zondagavond voorgesteld aan bijna 2.6 miljoen kijkers. Allemaal met hetzelfde doel: op zoek naar de liefde. Dit zijn alle boeren op een rij:

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dit is boer John. Een 39-jarige melkveehouder uit Friesland. John zoekt avontuurlijke jonge dame. Hij zoekt vooral een maatje, een steun en toeverlaat, iemand waar ik op kan bouwen. ,,Vrouwen met honden zijn welkom, haha!”

De 35-jarige Bastiaan uit Zeeland is akkerbouwer. De boer is op zoek naar sportieve en intelligente dame. ,,Ik zoek iemand die lekker nuchter en spontaan is. Iemand met wie je gewoon alles kan delen” aldus Bastiaan.

Frans is melkveehouder en woonachtig in Friesland.,,De Friese wateren vind ik echt het mooiste plekje in Nederland.” De 51-jarige boer zoekt een héle stoere én leuke vent. ,,Ik ben echt een vrolijke Frans. Gezelligheid is voor mij heel belangrijk.”

Naast dat Jan een zorgboerderij bezit, heeft hij ook nog eens vier super lieve kinderen: drie jongens en een meisje. Hij is 35 jaar een vindt dat hij een rijk leven heeft. Maar er mist nog één ding: de liefde van een vrouw.

Met de 51-jarige Geert is het nooit saai zegt hij zelf. De akkerbouwer uit Brabant zoekt een vrouw die zowel mooi van binnen als van buiten is. Wat niet mag missen is een beetje pit!

De 37-jarige melkveehouder Ronald wil “donders graag” een gezin. Daarom zoekt hij ook een leuke, sportieve én gezellige vrouw met dezelfde droom. ,,Ik zoek iemand die positief in het leven staat, positief tegen dingen aankijkt en niet snel jaloers is.”

De enige boerin in de aanbieding is de 25-jarige Annemiek. Zij is melkveehoudster en vlogt ook nog eens over haar leven op de boerderij in Drenthe. De boerin is op zoek naar een stoere man met gevoel voor humor.

Johan, 52 jaar, een troste eigenaar van een boerderij met melkkoeien. Laatste heeft hij een grote stap in zijn leven gezet door te verhuizen naar andere boerderij en zou graag een leuke vrouw ontmoeten om de toekomst mee verder uit te stippelen.

De jonge boer Willem (26) heeft melkkoeien thuis. De melkveehouder uit Utrecht zoekt een heel erg zachtaardig meisje met het hart op de goede plaats. ,,Ik hoef niet zo nodig echt op vakantie. Voor mijn gevoel heb ik altijd vakantie hier!”

Last, but not least is er Geert Jan. De boer met een paardenopfokbedrijf. De 61-jarige woont in een prachtige landelijke omgeving van Amsterdam en zoekt een leuke vrouwelijke vrouw om samen van het wijdse uitzicht te genieten.

(Foto’s Linelle Deunk)

Meer DenD