Dit zijn Brad Pitt z’n nieuwe liefjes

Door: Ditjes en Datjes
04-07-2019

Amerikaans acteur Brad Pitt is weer aan het daten geslagen. Twee actrices, een model en de lerares van zijn kinderen zijn de gelukkigen. Maar volgens Pitt zijn woordvoerder is niets hiervan waar zegt Gossip Cop.

,,Hij heeft zichzelf weer op de markt gezet voor het eerst in jaren en hij heeft de tijd van zijn leven” vertelt een geheime bron over 55-jarige Brad aan In Touch.

Modellen vriendinnen

Volgens de insider zou Pitt de zomer doorbrengen met twee modellen. Deze dames heeft hij leren kennen via collega Leonardo DiCaprio. ,,De modellen kennen elkaar persoonlijk maar het maakt hun niet uit dat ze Brad moeten delen want ze hebben beiden een hele leuke tijd met hem” is er getipt.

Nog meer dates

,,Ook heeft hij een aantal dates gehad met de lerares van zijn kinderen” zegt dezelfde bron. Daarnaast zou hij ook romantische momenten hebben gehad met een vrouwelijke collega. Om welke actrice dit gaat vertelt de insider dan weer niet.

Geheimen voor Angelina

De scheiding van Angelina Jolie en Brad is nu bijna afgerond en hij voelt zich als herboren. Toch probeert hij zijn liefdesleven zo privé mogelijk te houden naar Jolie toe. ,,Zij zou uit haar dak gaan” zegt de bron. Hij zou waarschijnlijk zijn dates oppikken met de motor en gaan dineren bij restaurants van vrienden waarbij ze via de achterdeur onopvallend naar binnen kunnen. ,,Hij is wel eerlijk tegen de dames en zegt dat hij niet opzoek is naar serieuze relaties maar gewoon een leuke tijd wil hebben”.

Er zijn veel speculaties of deze geruchten kloppen of niet. People Magazine zegt namelijk dat Brad Pitt zich meer focust op zijn vaderschap dan op zijn liefdesleven.

Meer DenD