Dit zijn de grootste kanshebbers van The Voice of Holland

Zenuwachtige en gespannen kandidaten zijn vanavond te zien in een nieuw seizoen van The Voice of Holland. Alle deelnemers hopen in de voetsporten van de vorige winner Jim van der Zee te treden. Een aantal kandidaten zijn geen ‘groentjes’ meer, en proberen al een tijd bekendheid te creëren. Zorgen hun ervaring en opgebouwde fanschare voor de winst?

Jade PraiZe

Een van de bekendere deelnemers van de talentenjacht is Jade PraiZe. Zij deed al eerder mee aan het online programma Megastar, maar helaas had haar deelname niet het gewenste effect. Daarom grijpt ze nu haar kans, en doet mee aan The Voice of Holland. De audities zijn eerder opgenomen, maar Jade wil niet zeggen of ze door is naar de volgende ronde. Wel vertelt ze dat ze veel mensen heeft ontmoet, en zelfs vrienden heeft gemaakt.

 

Evelien van Buren

Nog niet zo bekend, maar wel een grote kanshebber, is de zeventienjarige Evelien van Buren uit Monster. Op dit moment zit ze op de Theaterschool in Rotterdam, waar ze onder andere leert zingen. Vrienden van haar spoorden haar aan op zich op te geven voor het populaire programma, en na even twijfelen schreef ze zich in. Dat is maar goed ook, want vanavond zien duizenden kijkers wat Evelien in petto heeft.

 

Luminize

Dit jaar mogen voor het eerst bandjes een gooi doen naar de titel The Voice of Holland. De Haagse band Luminize ziet z’n kans schoon, en is vanavond te zien in de eerste editieronde. De band bestaat uit vier meiden uit Kroatië, die vorig jaar in Den Haag kwamen wonen. Op Youtube zijn ze al een ware hit, waar een aantal van hun nummers tientallen duizenden keren zijn bekeken. Toch blijft een échte doorbraak steeds uit.

Navarone

Tot slot is er de Nijmeegse band Navarone, die bestaat uit vijf mannen. De band is vanavond als eerste band ooit te zien die meedoet aan The VoiceZe laten de jury genieten van een genre dat niet vaak te horen is in het talentenprogramma. Ze spelen namelijk geen pop, R&B of Nederlandstalige hits, maar keiharde rock. Deze maand geeft de band zijn vierde album uit en presenteert deze in de Nijmeegse poptempel Doornroosje. Ze hopen met hun deelname rock op de kaart te kunnen zetten.