Dit zijn de kerstbomen van BN’ers

In menig huishouden staat sinds afgelopen weekend de kerstboom. Ook BN’ers hebben de dozen met kerstversiering uit de garage of van zolder gepakt, en het huis en de boom versierd.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes geniet van deze feestperiode. Voor de eerste keer viert ze het samen met haar zoontje Fender. Hij lijkt, net zoals zijn moeder, nu al dol te zijn op Kerstmis.

Sylvie Meis

Sylvie Meis zorgt er ieder jaar voor dat niet alleen de kerstboom, maar ook zijzelf er piekfijn uitziet. Vervolgens zet ze een foto, waar ze natuurlijk prachtig opstaat en goed over nagedacht is, op sociale media. Dit jaar koos ze voor klassieke kerstkleuren.

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver besloot een foto op Instagram te plaatsen van een half versierde boom. Alleen de lampjes zaten er pas in. Haar dochter lijkt er iedergeval nu al van genieten!

Fred van Leer

Fred van Leer gaat, natuurlijk, voor hysterisch. Zijn boom hangt vol met lampjes, ballen en andere kersthangers in alle vormen en maten. Een echte blikvanger. Zelf is hij erg blij met zijn boom.

Lisa

Lisa van OG3NE is een echte kerstliefhebber. De boom staat, en is prachtig versierd. Op de televisie brandt een gezellig haardvuur en de kaarsjes zijn aan. De kat is ook blij dat de kerstboom staat, want die zit er meteen onder.

Annemarie Keizer

Annemarie Keizer, de vrouw van zanger Simon Keizer, is erg trots op haar kerstboom. Hij is perfect gestyled, en er liggen zelfs bijpassende cadeautjes onder.

Dionne Stax

De meeste Nederlanders zetten pas de kerstboom op als 5 december is geweest, maar Dionne Stax kon niet wachten. Zij zette vorige week al de kerstboom op.