Dit zijn de lievelingskoekjes van koningin Máxima

Door: Lies Jansen
17-05-2020

Een bijzondere dag voor het koningshuis. Vandaag viert Máxima haar 49e verjaardag. En wie jarig is trakteert. Zo blijkt Máxima geen uitzondering. Op Instagram laat de koningin weten wat haar lievelingskoekjes zijn. En dat niet alleen… Ze deelt het gehele recept met alle volgers op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Het zijn mijn lievelingskoekjes’

,,In deze tijd vier ik mijn verjaardag thuis met een typisch Argentijnse lekkernij: Alfajores van dulce de leche. Ik ben met Alfajores opgegroeid, het zijn mijn lievelingskoekjes”, begint Máxima haar post op Instagram. ,,Ik bak ze volgens mijn moeders recept, dat ik graag met jullie deel. Zodat je ze ook zelf thuis kunt bakken!”

‘Wat superleuk!’

Volgers zijn blij en vinden het recept fantastisch. ,,Dit kan toch alleen in Nederland: de koningin die een bakrecept deelt…geweldig! Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag”, luidt één van de reacties. ,,Wat superleuk dat ze dit delen”, reageert weer iemand anders onder de foto’s. De volgers zijn duidelijk positief verrast met het inkijkje in de bakkunsten van de koningin. 

Meer DenD