Dit zijn de man en dochter van Floor Jansen

Door: DitjesenDatjes
15-10-2019

Sinds een aantal weken wordt Floor Jansen gezien als een van de beste zangeressen van Nederland. Daarvoor was ze, ondanks dat ze duizenden fans van over de hele wereld heeft, nauwelijks bekend in Nederland. De zangeres was dan ook niet vaak in Nederland te vinden, want ze is zangeres bij de Finse band Nightwish en heeft in Zweden een gezinnetje!

Dochter

Floor is getrouwd met de Zweed Hannes Van Dahl. Zelf is Hannes ook beroemd in de metalscene. Hij is namelijk drummer van de band Sabaton. Samen hebben ze één kindje: dochter Freja. Zij is geboren op 15 maart 2017.

Jaren geleden vertrok Floor naar het buitenland. In Nederland kreeg zij niet de media-aandacht die buitenlandse media wel aan haar gaven. Metal wordt hier bijna niet op de radio gedraaid, terwijl de nummers van Nightwish over de grenzen op populaire radiozenders te horen zijn.

Sinds haar deelname aan Beste Zangers is Floor niet enkel bekend in de metalscene, maar ook daarbuiten. Haar optreden met Henk Poort waarin ze Phantom of the Opera zingen is zelfs viral gegaan.

 

 

 

 

Meer DenD