Dit zijn de prachtige vriendinnen van de nieuwe Ajax-spelers

Door: Tanja Brouwer
13-08-2019

Nederlander is niet alleen een topvoetballer rijker, want ook de knappe vriendin van voetballer Lisandro Martinez is meegekomen toen haar vriend in juli zijn Argentijnse club inruilde voor Ajax.

Lange aftandsrelatie

Martinez weet indruk te maken op het voetbalveld. Hij vulde het gat op dat Matthijs de Ligt in de verdediging achterliet. Op het voetbalveld staat hij zijn mannetje en maakt hij indruk, maar ook in zijn privé-leven blijkt Lisandro succesvol. Zijn vriendin Muri Lopez Benitez is namelijk een echte Zuid-Amerikaanse beauty. Zij steunt Lisandro voor 100% want tijdens zijn eerste wedstrijd voor Ajax, op 27 juli, was zij aanwezig in het stadion. Of zij ook echt in Amsterdam gaat wonen zodat ze dicht bij haar vriend is of dat Lisandro en Muri een lange afstandsrelatie moeten onderhouden is niet duidelijk.

View this post on Instagram

Así 🥰

A post shared by Muri López Benítez (@lbmuri) on

Ook Edson Alvarez is nieuw bij Ajax, maar hem hebben we nog niet in actie gezien. Wat Edson en Lisandro wél gemeen hebben is dat ook Edson een prachtige vriendin heeft. De Mexicaan is samen met Sofia Toache. Zij is model en heeft duizenden volgers op haar Instagramaccount. Haar laatste post is een foto van haar vriend met een Ajax-shirt in zijn handen. Ze schrijft erbij dat ze onwijs trots op hem is en dat hij nooit moet vergeten dat ze er voor hem is.

View this post on Instagram

I only pose for you.👄📷 @edsonnalvarez

A post shared by S o f i a. (@sofia.toache) on

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen