Dit zijn de publiekslievelingen van The Voice

Nu alle auditierondes van The Voice of Holland voorbij zijn, en de kandidaten weten wie hun grote concurrenten zijn. Alle coaches hebben een team van beginnende zangers en zangeressen om zich heen verzameld die ze zo goed mogelijk voorbereiden op de battles.

Iedere week stemmen honderd duizenden kijkers af op het programma. Ook online kunnen de artiesten rekenen op veel views, want de video’s van The Voice worden op Youtube vaak aangeklikt. Het ene filmpje natuurlijk vaker dan de ander. Als we het aantal views moeten geloven, zijn dit de grote kanshebbers van The Voice of Holland.

5Menno Aben – 696.000 views

Menno Aben is pas 18 jaar oud, en als het aan coach Ali B ligt de volgende winnaar van The Voice of Holland. Alle vier de coachen draaiden hun stoel op. ,,Het is aan, het is raak. Het is de vraag waar dit heen kan”, riep Waylon lovend. Ook de bijna 700.000 mensen die zijn auditie op Youtube hebben gezien waren razend enthousiast.

4Kimberly Fransens – 745.000 views

Voor Kimberly Fransens was het niet de eerste keer dat zij auditie deed in een talentenjacht. Eerder stond zij al op de ster bij Idols. Helaas moest ze het programma verlaten in de halve finale, maar ze probeert het gewoon weer. In de auditie bij The Voice zong ze My Heart Will Go On van Céline Dion. Hoewel zowel Ali B als Anouk haar zang is teveel van het goede vonden, draaiden ze toch hun stoel om. Kimberly koos van Lil’ Kleine als coach.

 

3Dennis van Aarssen – 896.000 views

Dennis van Aarssen zong het nummer ‘That’s Life’ van Frank Sinatra. De juryleden waren meteen enthousiast over het prachtige stemgeluid, dat veel wegheeft van Michael Bublé. Dennis koos voor Waylon als coach.

 

2Ginger – 1.3 miljoen views

De 25-jarige Ginger zingt niet, maar rapt. Zowel Ali B als Lil’ kleine waren onder de indruk. Hij had namelijk op de melodie van het nummer ‘Treur niet’ zijn eigen tekst geschreven over zijn zieke vader. “Ik zeg je eerlijk, ik heb tranen en ik heb kippenvel, man”, reageerde Lil’ Kleine emotioneel

 

1Patricia van Haastrecht – 2.1 miljoen views

Met 2.1 miljoen views is het filmpje van Patricia van Haastrecht veruit het populairst. Het 29-jarige zangtalent zong het nummer ‘Rise Up’ van Andra Day. Alle juryleden waren binnen enkele seconden overtuigd. Uiteindelijk koos Patricia voor Waylon als coach.