Dit zijn de tatoeages van Justin Bieber en de betekenissen!

Justin Bieber
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Justin Bieber zit regelmatig in de tattooshop. De 25-jarige heeft een groot deel van zijn lichaam al onder de inkt laten zetten, en lijkt voorlopig ook niet te willen stoppen. Hoewel hij al meer dan zestig tatoeages heeft, heeft hij nog steeds lege plekjes huid.

‘Son of God’

Bijna tien jaar geleden liet Justin zijn eerste tattoo zetten op zijn linker heup. Na die ene kwamen er snel meer. Op zijn Instagram-account laat hij maar al te graag zijn plaatjes zien: de leeuw met kroon op zijn borst, aan de andere kant van zijn borst een beer en een groot kruis midden op zijn borstbeen. Iets lager op zijn buik staat de tekst ‘Son of God’ met daaronder een donkere adelaar.

Ook allebei zijn armen zitten vol, en zelfs in zijn nek heeft hij een tatoeage, net als onder zijn oog. Daar heeft hij een minuscuul klein kruisje laten zetten.

Eerbetoon aan moeder

Sommige van die tatoeages hebben een bijzondere betekenis voor het tieneridool. Zo heeft hij twee tatoeages genomen als eerbetoon aan zijn moeder: haar geboortejaar in Romeinse cijfers en een oog op zijn arm.
Ook zijn er een paar tatoeages die hij heeft opgedragen aan zijn ex-vriendin Selena Gomez. Zo staat zij afgebeeld als engel op zijn arm, en heeft hij de woorden ‘Patience’ (geduld) en ‘Love’ laten tatoeëren.

Tot slot heeft hij over zijn hele lichaam tatoeages die verwijzen naar zijn geloof in god. Zo heeft hij een paar kruizen, biddende handen, verschillende Bijbelversen en zelfs een portret van Jezus laten tatoeëren.

Tags

BETEKENISJUSTIN BIEBERTATOEAGES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck