Dit zijn de voorproevers van de bakkers uit HHB

HHB mannen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Er staan alleen nog maar vrouwen in de baktent van Heel Holland Bakt. Zij proberen de jury en André van Duin te imponeren met taarten, koekjes en cupcakes. Uiteraard moeten er voorproevers zijn.

De meeste kandidaten proberen eerst alles thuis te maken en te kijken of het lukt. Dat pas bakken ze de taart in de baktent. De partners van de kandidaten hebben dus een hele belangrijke taak want zij moeten even voor jury spelen.

Beestenboel

De 38-jarige Jeanette woont in Voorburg maar is geboren in Limburg, waar ze ook nog haar eigen kudde schapen heeft. Die beestjes staan bij haar ouders, maar in haar eigen huis heeft ze ook gezelschap want ze heeft twee katten en een vriend! Ruud heeft dus een speciale taak, want met zijn tips kan Jeanette misschien zelfs de finale halen!

Skiën en buitensport

Wie ook in de halve finale zit is is Pauline. Net zoals Jeanette komt ook zij uit Limburg. Al jaren is zij samen met Remco, met wie ze graag op wintersport gaat en andere buitensportactiviteiten onderneemt. Dat komt goed uit, want dan zijn al die calorieën die hij ‘moet’ eten ook zo weer verbrand.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210908898193104&set=pb.1672251418.-2207520000..&type=3&theater

Improviseren in garage

De blonde Anouk woont in Waalwijk. Op haar Facebook is duidelijk te zien dat ze maar één passie heeft: bakken. Toch werkt ze al jaren als sociaal werker en geeft ze tegenwoordig les bij Avans Hogeschool. Zij is samen met haar man met wie ze twee kinderen heeft. Op de website van Heel Holland Bakt is te lezen dat ze tijdelijk in de garage moet bakken, want haar keuken wordt verbouwd. Wie weet komt dat ongemak juist wel van pas, want Anouk weet daardoor al hoe ze moet improviseren. 

De hele wereld over

Stewardess Esther reist de hele wereld over, maar staat het liefst thuis in de keuken. Haar man is niet altijd thuis om te proeven, want hij is purser. Wel hebben ze twee kinderen en een hond, die het vast niet erg vinden dat Esther zo goed kan bakken. 

 

Tags

ANDRÉ VAN DUINANOUKESTHERFINALISTENHALVE FINALEHEEL HOLLAND BAKTMANNENPARTNERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie