Divagedrag van Stien en Maan: ‘Heel onbeleefd’

Maan en Stien gedragen zich als diva's
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vrijwel niemand kijkt er nog van op als een BN’er sterallures heeft. Maar wat waarschijnlijk maar weinig mensen verwachten, is dat ook Stien den Hollander zich als een diva kan gedragen. ,,Ze kijkt je niet eens aan!”, vertelt een bron aan Yvonne Coldeweijer.

Stien den Hollander, die naar eigen zeggen vroeger erg onzeker was, zou nu arrogant gedrag vertonen. Een bron vertelt aan Yvonne Coldeweijer dat zij en Maan de Steenwinkel zich onlangs behoorlijk hebben misdragen. ,,Tijdens de award vorige week logeerden bijna alle bekenden in een hotel in de buurt en Maan en Stien waren het meest onbeleefd!”

‘Ze kijkt je niet eens aan’

Volgens de bron voelden de twee dames zich te goed om andere mensen te groeten. Het divagedrag van Stien wordt door een andere bron bevestigd. Deze bron ontmoette Stien tijdens een backstage ontmoeting, iets wat anders verliep dan verwacht. ,,Het uit de hoogte van Stien kan ik alleen maar beamen van een backstage ontmoeting bij een festival. Ze kijkt je niet eens aan als je vraagt of je haar iets mag vragen.”

Yvonne Coldeweijer, die dagelijks de meest bizarre roddels binnenkrijgt over BN’ers, is zelfs verbaasd over de juice over Stien. ,,Had dit echt niet bij haar verwacht”, schrijft de juicekoningin op Instagram. ,,Ze lijkt zo schattig.”

Tags

JUICEMAAN DE STEENWINKELSTIEN DEN HOLLANDERYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck