De diva’s hebben alwéér ruzie

Door: DitjesenDatjes
06-09-2017

Het ging tussen de stiefzusters een lange tijd goed. Het ene programma na het andere verscheen van hen op de buis, maar het tij is weer gekeerd.

Haat en Nijd

Al sinds ze samen bij de toppers zitten, meer dan tien jaar, wisselen vriendschap en ruzie zich in een rap tempo bij Geer en Goor. Ook nu, na een relatieve vreedzame periode tussen de diva’s, zijn ze elkaar helemaal zat.
Door al het gedoe met Gerard Joling en Humberto Tan in RTL Late Night is het weer haat en nijd tussen de twee diva’s.

Jinek

Maandagavond zouden Gerard Joling en Gordon eigenlijk samen in RTL Late Night verschijnen, maar uiteindelijk zat alleen Gordon aan tafel. Joling was afgezegd want hij zou, door bij Jinek te gaan zitten, een afspraak hebben verbroken. Eigenlijk wilde Joling beelden laten zien van het nieuwe programma van Geer en Goor, maar dat mocht niet. RTL was zo boos dat hij toch bij Jinek te gast was, dat hij niet meer naar Late Night mocht.

Joling is boos. Hij snapt niet waarom RTL die kans voor extra reclame voor een nieuw programma niet met beide handen aanpakt. Om de hele situatie nog erger te maken: Gordon zat alleen bij RTL Late Night.

Onbereikbaar

Joling is maandagmiddag afgebeld. Hij heeft Gordon proberen te bereiken, maar hij was onbereikbaar. Gordon ging dus gewoon naar het Rembrandtplein waar de show van Tan wordt opgenomen. De twee hebben sinds dit allemaal voorgevallen is, geen contact meer met elkaar gehad. Zelfs de afspraak om met alle makers van hun nieuwe programma samen de eerste aflevering te bekijken is Gerard niet nagekomen.

Als kers op de taart zegt Gerard ook nog iets over het nu al veel besproken trouwprogramma van Gordon. Volgens de Privé zei Gerard: “Na zijn eigen broer en zijn beste vriend zou ik het niet erg vinden als ik het derde jurylid zou zijn dat wordt vervangen… Ik heb hem tien keer gebeld, nou dan niet.’’’

Nog voor het programma van Geer en Goor begonnen is, lijkt hun vriendschap het vriespunt te zijn benaderd. Maar het komt vast weer goed. Net zoals de afgelopen tien jaar…

Meer DenD