DJ Tiësto zet miljoenenpand in Amsterdam te koop.

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

DJ Tiesto probeert in deze gunstige markt zijn grachtenpand te verkopen. Nog maar recent bood DJ Tiesto zijn zeer luxe dubbele bovenhuis aan de Prinsengracht in Amsterdam te koop aan voor een bedrag van 2.250.000 euro. Dat schrijft Bekendeburen. Het pand zelf kocht hij enige jaren geleden voor een onbekend bedrag en liet het later splitsen om zodoende een grotere opbrengst te krijgen bij verkoop.

Terrassen

blijkbaar was er voor de vraagprijs onvoldoende belangstelling, want de populaire DJ biedt het optrekje nu aan voor een bedrag van 1.950.000 euro, ofwel met een korting van drie ton. Voor dit geld krijgt de koper een prachtig appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 210 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Er is een zeer luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. En dit is nog niet alles. Er zijn twee terrassen, waaronder een riant dakterras, waar men kan genieten van het uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Op het dubbele bovenhuis rust overigens geen euro hypotheek.

Tags

AMSTERDAMBEKENDEBURENDJDJ TIËSTOMILJOENENTE KOOPWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck