‘DJ Tony Junior heeft relatie tijdens De Bachelor’

Bachelor
Door: Charlotte Wijnen
24-06-2021

De strijd om het hart van Tony Junior is pas net begonnen, maar het blijkt dat hij het programma De Bachelor helemaal niet nodig heeft. Want de DJ had namelijk gewoon al een relatie…

Winnaar al bekend?

De Bachelor is vanaf vandaag te zien op Videoland. In het programma strijden twintig vrouwen om het hart van Tony Junior de veroveren. Maar het lijkt erop dat niemand van deze vrouwen gaat winnen… Want de winnaar was voor de opnames al bekend.

‘Mis jou behoorlijk erg’

Verschillende insiders klappen nu uit de school. Tony zou al een relatie hebben met Irene Hin voor de opnames van De Bachelor. En dat er wat speelde tussen de twee bevestigt Tony zélf.

Instagramaccount Juicechannel kwam erachter dat de DJ losse woorden reageert onder de foto’s van Irene. De woorden vormen samen de zin: ‘Mis jou behoorlijk erg’.

‘Geen sprake van relatie’

Maar een woordvoerder van Videoland ontkent alle geruchten dat Tony bij aanvang van de opnames al een relatie gehad zou hebben. De woordvoerder benadrukt dat de reacties oud zijn en dat de relatie al voorbij was toen Tony Junior begon aan het programma.

Meer DenD