Djarno nog niet klaar voor serieuze relatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes is 25 jaar oud, heeft al jaren een vaste relatie met Monique Westenberg en is zelfs vader. Zijn neef Djarno lijdt, ondanks dat ook hij een kindje heeft, een veel wilder leven. Hij vindt het niet zo nodig om een vaste relatie te hebben en geniet liever van zijn vrijheid. 

Voetbal

In zijn jeugd was Djarno al serieus aan zijn toekomst aan het denken. De neef van André wilde profvoetballer worden en tot zijn 21ste leek het erop dat het hem ging lukken, totdat een blessure die droom uiteen deed spatten. ,,Tot mijn 21ste dronk ik geen druppel en ging ik nooit uit”, vertelt Djarno aan weekblad Weekend over zijn jeugd, die hij naar eigen zeggen nooit echt heeft gehad. ,,Daarbij had ik al vanaf mijn dertiende een relatie. de laatste drie jaar werd die dramatisch. Ik was niet veel thuis, onze verwachtingspatronen botsten heel erg.” Uit die relatie werd dochtertje Jace geboren, die nu drie jaar oud is, maar zij groeit op met gescheiden ouders. ,,We hebben toen besloten te stoppen. Het gekke is: het gaat nu beter dan ooit We hebben heel goede afspraken gemaakt.”

Getrouwde vouwen

Zijn ex-vriendin en moeder van zijn kind is dus nog steeds een belangrijke vrouw in zijn leven, en aan een andere vrouw moet Djarno nog even niet denken. ,,Ik heb daar heel veel gesprekken met André over. Ik heb het afgelopen jaar flink wat ingehaald en eigenlijk wil ik nog wel even blijven genieten van mijn vrijgezellenleven.” Djarno, die inmiddels ook een bekende Nederlander is geworden, hoopt natuurlijk wel ooit weer een leuke vrouw tegen te komen, maar nu nog even niet. Mocht hij er wel aan toe zijn, dan wordt het niet moeilijk iemand te vinden. De vrouwen bieden zich nu al aan! ,,Ik krijg weleens berichten van getrouwde vrouwen die een nachtje met mij in een hotel willen doorbrengen. Ik zie dat meer als een grapje. Ik lach erom.”

Tags

ANDRÉ HAZESDJARNODOCHTERMONIQUE WESTENBERGVRIENDINVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck