Dochter Chantal Bles en Robert Doornbos heeft grote tumor

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Chantal Bles heeft vandaag bekend gemaakt hoe ernstig ziek haar dochtertje Jada (2) is. In een emotioneel bericht laat ze weten dat het meisje een grote tumor met uitzaaiingen heeft.

,,Sommige van jullie weten het, maar velen ook nog niet… Lang hebben jullie geen leven gezien op mijn pagina. Dit komt omdat ons leven stilstond. Helaas zijn de geruchten waar en is ons kleine prinsesje Jada erg ziek. Ongeveer 2 maanden geleden is er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen,” aldus Chantal op Instagram.

Een traan en een lach

Chantal laat weten dat zij en haar echtgenoot Robert Doornbos, voormalig Formule1-coureur in een rollercoaster van chemotherapie en operaties zijn beland. ,,Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje.”  Jada wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. ”We zijn in de beste handen en vechten samen met een traan en een lach.” Waar de tumor zich bevindt, laat Chantal in het midden. Ook worden geen uitspraken gedaan over de vooruitzichten van het meisje.

Het is een extra zware periode voor Chantal Bles en omdat ze momenteel ook in verwachting is van haar tweede kindje. Het jongetje wordt deze zomer verwacht.

https://www.instagram.com/p/Bj6jTSigRsT/

 

Tags

CHANTAL BLESDOCHTERJADAROBERT DOORNBOSTUMOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck