Dochter en collega’s herdenken Paul Walker

Door: DitjesDatjes
01-12-2021

Op de sterfdag van Paul Walker dinsdag stonden familie en vrienden van de acteur stil bij zijn dood en bij het werk dat de Paul Walker Foundation doet. Onder meer zijn dochter Meadow vroeg haar volgers de stichting te steunen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De 23-jarige deelde eerder op de dag op Instagram een jeugdkiekje waarop ze met haar vader knuffelt. “Ik mis je en hou oneindig veel van je. Vandaag en elke andere dag vier ik jouw leven, jouw liefde. En jou, mijn beste vriend”, schreef ze daarbij. In een latere post deelde ze een donatielink voor de Paul Walker Foundation, die geld inzamelt voor scholen en studiebeurzen en zich inzet voor schonere oceanen. Jordana Brewster, die Walkers echtgenote speelde in de Fast&Furious-franchise, vroeg ook aandacht voor de organisatie.

Ook verschillende andere Fast&Furious-castleden lieten van zich horen. Vin Diesel, een van de beste vrienden van Walker, deelde een foto van Meadows bruiloft eerder dit jaar. Diesel begeleidde de dochter van zijn vriend daar naar het altaar en zijn eigen dochter Hania was een van de bruidsmeisjes. In zijn post herinnert de acteur zich hoe Walker hem geruststelde toen hij op het punt stond vader te worden. Bij een foto van Meadow en Hania schrijft Diesel: “Kijk nou naar deze foto Pablo, je zal er een glimlach van op je gezicht krijgen. Dat engeltje waarop je me toen zo mooi voorbereidde is dezelfde engel die jouw lieve Meadow vroeg om bruidsmeisje te zijn.”

Ook Tyrese Gibson deelde uitvoerig zijn herinneringen aan Walker. Diens broer Cody Walker schreef in de comments: “Vandaag is nooit een makkelijke dag, maar twee uur met jou bellen maakte een groot verschil.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD