Dochter Estelle Cruijff verklapt pikant geheim van haar moeder

Dochter verklapt dat Estelle een speeltje heeft
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Estelle Cruijff en haar dochter Joëlle zeggen dat ze niets onbesproken laten in hun podcast, wilde Estelle toch één ding geheimhouden. Joëlle is niet van plan naar haar te luisteren en verklapt het pikante geheim van haar moeder.

Joëlle heeft haar moeder flink voor het blok weten te zetten in hun podcast. Estelle houdt iets verborgen in haar nachtkastje en wil het daar absoluut niet over hebben, maar dochter Joëlle is niet van plan het geheim te bewaren.

Geheim nachtkastje

,,Ik zat laatst in jouw nachtkastje…”, begint Joëlle haar verhaal in de podcast. Estelle weet meteen waar het verhaal naartoe gaat en pakt de microfoon af voordat Joëlle verder kan vertellen. ,,Kun jij gewoon even je… Nee!”, schreeuwt Estelle. Ondanks dat Estelle de microfoon van haar dochter heeft afgepakt, gaat Joëlle verder met haar verhaal. ,,Ja je schaamt je!”, klinkt het vanuit de verte. ,,Mama gebruikt een Satisfyer!”

Estelle is woest op haar dochter. ,,Dit is niet leuk. Dit is niet meer leuk”, zegt ze teleurgesteld. ,,Ik wil dat jij weggaat.” Toch geeft ze uiteindelijk de microfoon aan Joëlle terug. ,,Je moet echt een keer bij mama in haar nachtkastje kijken als je de kans hebt. Het zit vol met avontuur”, plaagt ze.

Tags

ESTELLE CRUIJFFGEHEIMONTHULDONTHULLINGPIKANT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck