Dochter Fajah vertrekt naar vader

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fajah Lourens beviel van dochter Irem toen zij pas negentien jaar oud is. Nu is haar dochter zelf 19, maar heeft ze ervoor gekozen haar moeder te verlaten. Tegen weekblad Story zegt de fitnessgoeroe namelijk dat Irem ervoor heeft gekozen naar haar vader te verhuizen.

Turks

,,Irem woont sinds kort bij haar vader Saffet in Amsterdam”, vertelt Fajah aan Story. ,Irem werkt in een restaurant waar haar vader dichtbij woont. Tot voor kort scooterde ze altijd tussen haar werk en Purmerland, waar ik woon. Maar dat werd toch wat veel. En een rustige plek als waar wij wonen is uiteindelijk ook niet heel geschikt voor iemand van Irems leeftijd.” Voor Fajah is het wennen om haar dochter niet meer om haar heen te hebben. Toen Irem namelijk jonger was, was ze altijd bij haar. ,,Dat vanwege de normale puberzaken maar ook vanwege de Turkse cultuur van haar vader. Daar hebben meisjes van die leeftijd toch wat minder vrijheid.”

Liefde

Ze neemt dus deels afscheid van haar dochter, maar heeft iemand anders in haar leven verwelkomt. Een jaar lang verborg Fajah haar nieuwe vriend voor de buitenwereld, maar vorig jaar nam ze hem mee naar een feest. Iedereen mag nu weten van haar nieuwe liefde Daan. Dat het serieus is, weet ook de familie van Fajah. Daan heeft namelijk Irem en zoon Shai al ontmoet. ,,Ze zijn allebei gek op hem, maar in het begin merkte ik wel dat Shai er aan moest wennen dat er een nieuwe man in het leven van zijn moeder is. Dat was hij natuurlijk lange tijd als enige. Nee, samenwonen zijn Daan en ik niet van plan nog. We zijn allebei best heftige karakters en het is denk ik goed als we allebei ook een eigen leven houden.’

Tags

EX-VRIENDFAJAH LOURENSIREMLIEFDESHAIVADERVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck