Dochter Jennifer Ewbank wil niet meer naar buiten na schedelbreuk

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jennifer Ewbank heeft op Instagram een gezondheidsupdate gegeven over haar dochtertje Emily. Volgens Jennifer maakt het meisje flinke stappen en voelt ze inmiddels geen pijn meer. Wel is ze nog ontzettend angstig. ,,Het liefst wil ze niet meer naar buiten.”

Nachtmerrie

Emily kreeg een paar maanden geleden op haar verjaardagsfeestje een trap van een pony. Ze werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. ,,Emily haar 7e verjaardag had een sprookjesfeest voor haar moeten zijn maar eindigde in een nachtmerrie toen ons meisje tegen haar hoofd werd getrapt door een pony.”, schreef Jennifer op Instagram. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen bleek na de eerste scan dat Emily een schedelbreuk bleek heeft.

‘Fysiek gaat het goed’

Nu laat Jennifer weten dat het een stuk beter met Emily gaat. ,,Fysiek gaat het heel goed! Ze maakt echt stappen en ze voelt geen pijn of last ergens meer”, laat Jennifer weten op Instagram.

Wel heeft het kleine meisje nog een lange weg te gaan. ,,Omdat ze tot eind augustus bloedverdunners krijgt vanwege de trombose in haar hoofdje zijn we nog wel voorzichtig en moeten we uitkijken met vallen en stoten in verband met risico op inwendige bloedingen.”

‘Ze is nog ontzettend angstig’

Jennifer laat weten dat het mentaal minder goed met haar dochtertje gaat. ,,Ze is ontzettend angstig. Het liefst wil ze ook niet meer naar buiten.” De moeder legt uit dat het meisje snel in paniek schiet en veel last heeft van de traumatische gebeurtenis.

,,Het ongeluk kwam vanuit het niets en het gebeurde in een voor haar hele veilige omgeving. Met al haar vriendjes en vriendinnetjes. Papa en mama om haar heen. Dat zoiets gevoelsmatig uit de lucht kan vallen heeft haar heel veel gedaan.”

Tags

jennifer ewbankUpdate

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie