,,Hallo wordt wakker dit is geen vakantie!” Dochter Kelly Pfaff onder vuur

Dochter Pfaff||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

De dochter van Kelly Pfaff, Shania Gooris (19), zou veel kritiek hebben gekregen op de video’s die zij op Instagram Stories plaatste. De video waarop onder andere een potje lasergamen te zien was schoot in het verkeerde keelgat, meldt Shownieuws.

Sam Gooris

Het was afgelopen donderdag Vaderdag in België en daarom besloot Shania enkele video’s van haar vader Sam Gooris te plaatsen. Op de video’s was te zien hoe Sam lasergamet en door een museum loopt. Ze kreeg kritiek van mensen die de video’s zagen omdat ze dachten dat de video’s vandaag waren gemaakt en ze dus leuke dingen aan het doen waren.

,,Maanden geleden”

Shania reageerde hierop door een screenshot van zo’n reactie te delen en uit te leggen dat de video’s van maanden terug waren. Ze zou hierbij volgens Shownieuws hebben geschreven: ,,Voor de duidelijkheid die filmpjes die ik heb geplaatst zijn van maanden geleden voor degene die dit niet door hadden… Maar blijkbaar denken mensen dat ik voor het virus geen herinneringen met mijn familie maakte die ik leuk vond en die nu dus wens te delen voor vaderdag?! Dank je voor de onwetendheid en meteen trekken van conclusies! Wees allemaal veilig en blijf binnen.” Daar voegt Shania nog aan toe: ,,Wees aardig voor elkaar. Iedereen is gestresst door de huidige situatie, maar dit is niet de manier hoe je dat moet uiten.”

Benieuwd hoe de story van Shania eruit zag? Bekijk de video’s hier.

Tags

CORONACRISISINSTAGRAM STORIESKELLY PFAFFKRITIEKONDER VUURVADERDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck